; Despre noi - Guest Boutique Despre noi - Guest Boutique

Cine suntem?

Suntem o echipă de tineri entuziasmați și pasionați de textile. Am pornit această afacere din pură pasiune, cu dorința de a crea o nouă experiență pentru clienții noștri din sistemul HoReCa.

Am fost conduși de la început de o idee.  Noi credem că ambientul și atmosfera confortabilă, prietenoasă dintr-o locație hotelieră reprezintă cheia succesului în această afacere. Astfel, ne-am setat ca pilonul de bază două caracteristici ce aveau să ne urmărească încă de la început: calitatea incontestabilă și seriozitatea în relațiile cu partenerii.

Fie că discutăm de aprovizionarea unui hotel, resort, restaurant sau a unei săli de evenimente, fie că ne implicăm în crearea de la zero a unei afaceri în domeniul HoReCa, aceste două valori reprezintă baza fiecărei colaborări pe care o are Guest Boutique.

Ce vă putem oferi?

Indiferent că vorbim despre prosoape hoteliere, lenjerii hoteliere, perdele, draperii sau accesorii hoteliere, oferirea unor produse de calitate superioară la preț competitiv a devenit misiunea companiei noastre.

Acesta este și motivul principal pentru care ne concentrăm întotdeauna pe detalii.  Facem eforturi concrete de identificare și selecționare a furnizorilor (printr-un proces atent creat)  și cooptăm în echipă designeri creativi cu potențial și viziune, pentru a putea oferi produse de calitate fără niciun compromis.

Astfel, toate produsele noastre sunt certificate și respectă standardele europene, iar ele se pliază perfect întotdeauna pe nevoile clienților noștri. Aceasta este modalitatea prin care înțelegem noi să oferim plus valoare pieței HoReCa și să creăm o nouă experiență clienților din această arie.

Echipa noastră

Vă prezentăm echipa noastră de bază, ce stă în spatele fiecărei colaborări de succes și în spatele fiecărui proiect Guest Boutique!

  Brindusa Bunea

  Director de Vânzări

   Mihai Morocos

   Vânzări

    Corina Fagadar

    Director Financiar

     Radu Bunea

     Responsabil Logistică

     VĂ AȘTEPTĂM LA O ÎNTÂLNIRE, PENTRU A DISCUTA IDEILE NOASTRE!

     Vă invităm să ne împărtășiți nevoile specifice și ideile, iar împreună cu specialiști noștri să găsim soluția ideală pentru afacerea dumneavoastră!