; Termeni și conditii - Guest Boutique Termeni și conditii - Guest Boutique

Termeni și conditii

Termeni și Condiții

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Scopul website-ului

guestboutique.ro/ro/ este un website de prezentare a produselor și serviciilor firmei SC Guest Boutique SRL.

SC Guest Boutique SRL comercializează pe bază de comandă următoarele tipuri de produse destinate industriei HoReCa: lenjerii hoteliere, prosoape hoteliere, perne si pilote, accesorii hoteliere, saltele si toppere, inventar moale restaurante, textile SPA prezentate în secțiunea „Produse” a website-ului.

Informații despre produse

Guest Boutique SRL face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Modalitatea de livrare a produselor este prin intermediul firmei de curierat rapid. Cheltuielile de transport sunt suportate de către client. Acestea variază în funcție de greutatea și volumul produselor.

Factură fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

Conform legilor în vigoare, comanda făcută pe acest website se consideră un contract între utilizator și Guest Boutique SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că Guest Boutique SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifică prețurile afișate pe website atunci când considerăm acest lucru necesar.

Guest Boutique SRL folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului că înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

 

Retur

Dacă sunteți nemulțumit de produsul primit, îl puteți returna împreună cu documentele însoțitoare, daca produsul nu fost folosit/spalat, nu prezinta semne de uzura iar ambalajul original este intact.

Daca produsul a fost croit special pentru dumneavoastra, pe baza comenzii dvs scrise, returul produsului nu este posibil.

Daca returul produselor a fost acceptat si produsele sunt conforme cu cele de mai sus,  vă vom înapoia contravaloarea acestora, în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului de către dvs.

Returnarea produsului o veți putea face după ce ne înștiințați în scris despre acest lucru pe adresa noastă de e-mail – office@guestboutique.ro.

Produsul se returnează în ambalajul original, împreună cu documentele însoțitoare, folosind aceeași firma de curierat cu care s-a făcut expedierea. Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător.

ATENȚIE!!! Nu puteți returna produsul dacă acesta a fost folosit.
Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport tur/retur.

Confidențialitatea datelor personale

Guest Boutique SRL garantează confidențialitatea datelor clienților săi conform legislatiei GDPR in vigoare.

În momentul în care doriți să cumpărați online datele solicitate sunt necesare pentru procesarea comenzii dvs transmise scris sau online, pe site-ul guestboutique.ro.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Guest Boutique SRL numai în scopul declarat al acestui site, si conform Politicii de Confidentialitate.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legislația în vigoare.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:

  • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
  • informațiile eronate furnizate de cumpărător.
  • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
  • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care: produsul comandat nu este pe stoc identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Guest Boutique SRL
Str. Fabricii de Chibrituri Nr. 13-21, 40025 Cluj Napoca, Cluj
Email: office@guestboutique.ro
Mobil: 0742536002

Reg. Com: J12/3130/2014
Cod fiscal: RO33750165

 

Call Now Button